Geen objecten gevonden

Terug naar overzicht

Woningen Fazantstraat en Kievitstraat | Toekomstklaar

Zaltbommel

Over dit project

17 woningen in één keer toekomstklaar

Bij Bazalt Wonen vinden we het belangrijk dat u als huurder comfortabel woont. Nu en in de toekomst. Om daarvoor te zorgen maakten we plannen voor een groot onderhoud voor 17 huurwoningen aan de Kievitstraat en de Fazantstraat in Zaltbommel. Waaronder die van u. Daarnaast willen we u helpen energie te besparen door energiebesparende verbeteringen door te voeren. Het leek ons het handigst om dit te combineren. Dan heeft u er immers het kortst overlast van. 

Waarom gingen we aan de slag?
Op de eerste plaats willen we dat uw woning weer aan de eisen van deze tijd voldoet, zodat u er nog jaren met plezier kunt wonen. Daarnaast helpen we Nederland te verduurzamen door investeringen als deze. Dat vinden we belangrijk. Zo dragen we er immers aan bij dat we met z’n allen nog generaties lang fijn kunnen wonen op deze mooie planeet.

Wooncomfort verbetert
Ons doel met dit Toekomstklaar Plan is dat uw wooncomfort verbetert, terwijl uw energieverbruik dalen. Het groot onderhoud en energiebesparende maatregelen doen we volledig op onze kosten. Hiervoor betaalt u niets. Als u een beetje slim met energie omgaat, zult u zelfs het energieverbruik zien dalen. 

De planning
Eind maart 2021 startten we met de eerste werkzaamheden bij alle 17 woningen in de Kievit- en Fazantstraat. Dat betekent dat we ernaar streven dat alle woningen voor de bouwvakvakantie (1 augustus 2021) toekomstklaar zijn, zodat u in het najaar, als de temperaturen weer dalen, u dan al volop profijt heeft van de genomen maatregelen. 

Lees meer in de informatiebrochure. 
Alle informatie is nog uit naam van Woonlinie naar alle bewoners toegestuurd in 2020.

Lees het onderhoudsboekje Duurzaam Wonen

Lees alle veelgestelde vragen over dit project.

Laatste update: maart 2022

 


Kenmerken

 

Veelgestelde vragen

Wat als minder dan 70% van de bewoners ‘ja’ zegt?
“Dan gaan we terug naar de tekentafel om per huishouden te kijken of we een oplossing kunnen vinden voor de bezwaren die er liggen. Lukt dat voor minimaal 70% van de huurders, dan kunnen we verder. Blijkt dat minder makkelijk, dan kan de woonsituatie voor alle bewoners nog maanden ongewijzigd blijven. Daarom drukken we iedereen op het hart: deel het met ons als u ergens mee zit. Samen hebben we waarschijnlijk zo een oplossing gevonden en dan is de hele straat volgend najaar toekomstklaar.”

Lees alle veelgestelde vragen over dit project

 


Algemeen

  • Plaats Zaltbommel

Planning

  • Status Afgerond
  • Planning Najaar 2021 afgerond
  • Partijen

  • Aannemer Almbouw
  • Projectleider Bazalt Wonen
  • Locatie op kaart