Werken bij Bazalt Wonen

Werk in uitvoering

Van start met verduurzaming in uw straat!

Goed nieuws! Zoals u weet starten we binnenkort met het toekomstklaar maken van uw woning. We gaan ervoor zorgen dat u nog jarenlang comfortabel en energiebewust kunt wonen in uw woning. Op deze pagina leest u op hoofdlijnen wat we gaan doen. 

Werkzaamheden per woning

In 2022 bezocht een van onze aannemers u thuis om de onderhoudsstaat van uw woning te bekijken. Op basis hiervan bepalen we samen met de aannemers welke werkzaamheden we precies bij u uitvoeren. De werkzaamheden kunnen per woning verschillen en worden door verschilelnde aannemers uitgevoerd.  Wanneer uw woning precies aan de beurt is, hoort u nog van de aannemer. 

Geen huurverhoging

Voor de werkzaamheden krijgt u géén huurverhoging. Dat betekent dat u meer wooncomfort heeft en meestal een lagere energierekening. Hoeveel u precies bespaart, hangt natuurlijk van uw verbruik af en van de gasprijs. 

Keuze voor zonnepanelen

U kunt ook kiezen voor zonnepanelen. Hier betaalt u elke maand een bedrag voor via de servicekosten. U ontving hier een brief over van het bedrijf Wocozon.

De planning

En dit kunt u van ons verwachten

Wij verwachten in maart/april 2023 met de werkzaamheden te starten. Naar verwachting zijn we dan in het najaar van 2023 klaar met alle woningen. De planning is afhankelijk van onvoorziene omstandigheden, zoals het weer of beperkingen door corona. Van de aannemer krijgt u meer informatie en een planning.

Dit kunt u van ons verwachten

Alle werkzaamheden die bij het onderhoud en verduurzamen horen, staan op hoofdlijnen op deze pagina. Vier weken voor de start van de werkzaamheden ontvangt u een brief van de aannenemer met zijn contactgegevens en informatie over alle werkzaamheden.

 

 

Overlast

Helaas kunnen we overlast niet helemaal voorkomen. Wij vinden het dan ook erg fijn dat u met ons meewerkt. Dit is de overlast die u kunt hebben:
• Vakmensen in en om uw woning.
• Geluidsoverlast.
• Stofoverlast.
• Plaatsen van steigers bij uw woning. 
• Weghalen van rolluiken, luifels of beplanting aan de gevels. 
• Ramen en deuren die even open moeten blijven na het schilderen. 
• Extra verkeer in de straat door bussen en aan- en afvoer van materiaal.

Begeleiding

Voor, tijdens en na de werkzaamheden kunt u met al uw algemene vragen terecht bij de projectleiders van Bazalt Wonen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt. Op deze pagina vindt u alle contactgegevens. Van de aannemer hoort u wie u kunt bellen voor vragen over de werkzaamheden.

Zelf geplaatste voorzieningen

Heeft u in het verleden zelf voorzieningen geplaatst? Of een voorziening overgenomen van de vorige bewoner? Zoals een knieschot op zolder? Dan moet deze misschien tijdelijk weg. Dat hoort u van de aannemer voor de start. U zorgt dan zelf voor het weghalen en terugplaatsen. Zat de voorziening al in de woning toen u er kwam wonen? Dan zorgen wij voor het weghalen en terugplaatsen. Heeft u vaste kasten of een slaapkamer op zolder? Meld dit dan voor de start bij onze projectleider. Samen met hem maakt u hier afspraken over. 

Dakisolatie

Isoleren we uw zolder? Dan moet u de zolder leeghalen. Lukt dit u zelf of met hulp van familie of buren niet? Neem dan contact op met onze projectleider. We doen er samen met de aannemers alles aan om veilig, netjes en volgens planning te werken. U helpt ons door met de volgende punten rekening te houden:
• Uw zolder tijdelijk leeghalen (in verband met isoleren dak). 
• Gordijnen opzij schuiven en vensterbank leeghalen. 

Lees verder op de volgende slide.  

Dakisolatie
  • Toegang tot uw woning geven aan de vakmensen. 
  • Om ongelukken en beschadigingen te voorkomen, is het verstandig uw kostbare spullen even op te bergen. 

Ontstaat er toch schade? Meld dit dan meteen bij de aannemer. De aannemer pakt dit op, niet Bazalt Wonen. U vindt de contactgegevens van uw aannemer en/of schildersbedrijf op deze pagina onder het kopje 'contactgegevens'. 

Zoekfunctie contactgegevens

We werken samen met drie aannemers: Caspar de Haan onderhoud & renovatie, Van Son Onderhoud en Schilderwerken en Wits Zuid. Van een van deze aannemers krijgt u informatie over de werkzaamheden in uw woning, wanneer dit gaat gebeuren en hoe lang het gaat duren. 

Wilt u weten welke aannemer de werkzaamheden bij u uitvoert?
Vul dan hieronder uw postcode en huisnummer in. 

Dit is geen geldige Nederlandse postcode
Dit is geen geldige Nederlandse huisnummer
Zoeken

Dit gaan we doen

Een overzicht van de werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit onderhoud en verduurzaming. Wij voeren deze werkzaamheden zoveel mogelijk achter elkaar uit. Zodat de overlast voor u zo kort mogelijk duurt. Bij de meeste woningen voeren we onderstaande werkzaamheden uit. Klap het menu uit om er meer over te lezen. 
 

Even voorstellen...

Davey Lovink

Davey is projectleider Planmatig Onderhoud en begeleidt alle werkzaamheden. Hij houdt zich bezig met de planning en heeft contact met aannemer Van Son.

John Bakkeren

John is projectleider Planmatig Onderhoud en begeleidt de werkzaamheden die door aannemer Wits Zuid uitgevoerd worden. 

Romano van Heukelum

Romano is projectleider Planmatig Onderhoudt en begeleidt alle werkzaamheden die door schilderbedrijf Verhoeven en annemer Casper de Haan worden uitgevoerd. 

Veelgestelde vragen over EBM