Glasvezel

DELTA Netwerk werkt aan de aanleg van glasvezel in gemeente Altena en Zaltbommel. De aanleg neemt naar verwachting een jaar in beslag. Dit betekent dat eind 2023 alle klanten in deze Altena en Zaltbommel gebruik kunnen maken van een werkende glasvezelverbinding indien zij dat willen. 

Glasvezelaansluiting voor alle woningen  
Tijdens de aanleg komt DELTA Netwerk ook langs woningen waarvan bewoners zich niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Ook deze woningen wil DELTA Netwerk alvast aansluiten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier zijn de woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat maar één keer open.

We vragen uw medewerking voor de schouw
Met een glasvezelaansluiting in de woning kunt u op elk moment overstappen naar glasvezel. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten. Let op! We verplichten u niet om nu of later een glasvezel abonnement af te nemen bij Delta Netwerk. We vragen alleen om uw medewerking, zodat Delta de aansluiting in de meterkast kan maken. 

Meer over glasvezel
Bezoek de website van Delta