Werken bij Bazalt Wonen

Bazalt Wonen Beste Buur Bokaal

Heeft u een geweldige buurman of buurvouw die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Geef hem of haar op voor de Bazalt Wonen Beste Buur Bokaal.  

De beste buurbokaal is er voor stille krachten in buurten en wijken. Mensen die voor andere mensen klaarstaan. Bazalt Wonen is ervan overtuigd dat iedereen een fijn huis, thuis én leven verdient. Dit noemen we 'een thuis beleven met Bazalt Wonen'. Thuis betekent meer dan alleen een plek of een huis, maar gaat om daar waar je je prettig en veilig voelt. Het gevoel van thuiskomen. Een goede buur helpt daar natuurlijk aan mee. 

Uitreiking en prijs op Burendag 
23 sept is het Burendag. Een dag waarop veel buren iets leuks met elkaar gaan doen. Want goede buren doen ertoe. Op burendag reiken wij ieder jaar de Bazalt Wonen Beste buurbokaal uit. De beste buur ontvangt de bokaal en een lunch/dinerbon ter waarde van €100 ,-. 

Aanmeldingen 2023 gesloten. 
De aanmeldperiode voor de Beste Buur van 2023 is gesloten. In 2024 reiken we opnieuw de beste buur bokaal uit rondom burendag. Via deze pagina en onze kanalen brengen we u op de hoogte als de aanmeldperiode voor de Beste Buur van 2024 opent.