Terug naar overzicht

WaluweRing fase 2

Aantal woningen: 29 rij,- hoek- en torenwoningen in diverse huurklassen en 9 koopwoningen

Over dit project

Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste fase van WaluweRing, is nu ook de tweede fase afgerond. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken. De bouw is in februari 2021 begonnen, de woningen zijn in het voorjaar van 2022 opgeleverd.


In deze tweede fase zijn 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen gebouwd. Daarnaast zijn er 9 koopwoningen opgeleverd. 

Dag energierekening!
De koopwoningen in WaluweRing fase 2 zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul op de meter woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.


Kenmerken

  • Aantal woningen 29 rij,- hoek- en torenwoningen in diverse huurklassen en 9 koopwoningen

Planning

  • Start bouw begin 2021
  • Datum van oplevering voorjaar 2022
  • Start van verhuur alle woningen zijn verhuurd en verkocht
  • Locatie op kaart