Terug naar overzicht

WaluweRing fase 2

Aantal woningen: 29 rij,- hoek- en torenwoningen in diverse huurklassen en 9 koopwoningen

Over dit project

Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste, inmiddels bijna opgeleverde fase van WaluweRing, werken we nu aan de tweede fase. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken. De bouw is in februari 2021 begonnen. 


In deze tweede fase komen 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen. Daarnaast komen er 9 koopwoningen. 

Dag energierekening!
De koopwoningen in WaluweRing fase 2 zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul op de meter woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.

Interesse in een huurwoning?
De woningen worden een aantal maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Houd onze website of woongaard.com in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.


Kenmerken

  • Aantal woningen 29 rij,- hoek- en torenwoningen in diverse huurklassen en 9 koopwoningen

Planning

  • Start bouw begin 2021
  • Datum van oplevering nog niet bekend
  • Start van verhuur medio 2021
  • Locatie op kaart