Werken bij Bazalt Wonen
Ik zoek Nieuwbouw Nieuwbouwprojecten Herontwikkeling American Roadhouse locatie

Herontwikkeling American Roadhouse locatie

Leestijd: 2 min

In opdracht van Bazalt Wonen herontwikkelt dochteronderneming Bouwlinie samen met de gemeente Zaltbommel het voormalige American Roadhouse-terrein in Zaltbommel. Wat vroeger een evenementencentrum met kart- en bowlingbaan was, wordt nu getransformeerd naar een nieuwe woonomgeving met zorgfaciliteiten. Daarnaast komen er nieuwbouwwoningen in tal van uitvoeringen. Wij geloven in gemixte wijken die een fijn (t)huis zijn voor allerlei mensen.

Startbouw deelfases 1 en 2
Het project bestaat uit vier deelfases, waarbij voor de eerste twee gebouwen (A en C) de volgende stap is gezet tot het in uitvoering brengen. De verwachte oplevering van de eerste twee deelfases is eind 2024.

Fase 1
Bouwlinie en bouwbedrijf Van Grunsven Groep B.V. realiseren 54 huurappartementen (16 sociale huur, 20 middeldure huur en 18 vrije sector i.o.v. Bazalt Wonen) en 1.500m2 gezondheidscentrum. In het gezondheidscentrum vindt u straks een JBZ Dichtbij locatie en is er ruimte voor een gezondheidsfunctie, waarin de huisartsenpraktijken van dr. Ttito Fernandez en dr. Van der Linden en de Apotheek de Waluwe gevestigd zullen zijn.

Fase 2
Bouwbedrijf Tankens Andel B.V. realiseert tegelijkertijd 54 zorgappartementen (gebouw C), waar mensen met een zeer intensieve verpleegzorgvraag kunnen wonen. Brabant Zorg werkt samen met Bazalt Wonen, de gemeente en andere zorgpartners aan de woonzorgopgave voor Zaltbommel en omgeving. De locatie van dit gebouw komt te staan ter hoogte van de Meander. 

Deelfases 3 en 4 zijn momenteel in voorbereiding
Wij verwachten eind 2023 te starten met de bouw van fases 3 en 4:
Fase 3: 24 huurappartementen en 24 koopappartementen
Fase 4: 18 koopwoningen

Meer informatie over de huurappartementen van Bazalt Wonen
Deelfase 1 bestaat uit 54 huurappartementen. In 2024 biedt Bazalt Wonen deze in verschillende huurklasses aan:

  • 16 sociale huurappartementen (66–80m2), de verwachting is dat deze begin 2024 worden aangeboden via het woonverdeelsysteem Woongaard.
  • 20 middeldure huurappartementen (72–87m2)via de website van Bazalt Wonen en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de verhuur in 2024.
  • 18 vrije sector huurappartementen (91–94m2)via de website van Bazalt Wonen en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de verhuur in 2024.

Meer informatie
Benieuwd naar de planning van dit nieuwbouwproject? En wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven? Ga dan naar de website van Bouwlinie.

Algemeen

Plaats
Zaltbommel

Kenmerken

Woningtype
Huur-, koop- en woonzorgwoningen
Aantal woningen
174 huur- en koopwoningen, JBZ Dichtbij locatie en een gezondheidscentrum

Planning

Start werkzaamheden
januari 2023
Datum van oplevering
deelfases 1 en 2 naar verwachting medio 2024, andere fases eind 2025
Start van verhuur
nog onbekend
Start van verkoop
nog onbekend
Status
In uitvoering

Aannemer

Aannemer
Tankens

Architect

Architect
Buro Kade

Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar
Bouwlinie
E-mail
infobouwlinienl
Website
www.bouwlinie.nl
Telefoon
088 520 4000

Projectleider

Projectleider
Bouwlinie
E-mail
infobouwlinienl
Website
www.bouwlinie.nl
Telefoon
088 520 4000
Terug naar overzicht