Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

22 september 2018 is het weer Burendag: viert u mee?

Publicatiedatum: 08-08-2018

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest, dat u samen met uw buren en de buurt op de 4e zaterdag in september viert. Dit jaar vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop u gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Buurten worden leuker, socialer én veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Daarom ondersteunen wij als Bazalt Wonen dit initiatief ook graag aan onze trouwe huurders.


Bazalt Wonen geeft u, als huurder, een steuntje in de rug!
Om uw plannen financieel te ondersteunen, stelt Bazalt Wonen in totaliteit een bedrag van maximaal €1000,- ter beschikking. Per activiteit ontvangt de organisator een bedrag tot maximaal €150,-. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de soort activiteit. Een bijeenkomst met buren die gezamenlijk ook wat doen voor de leefbaarheid of het welzijn in een buurt, krijgt een hoger bedrag toegekend dan bijvoorbeeld een gezamenlijke barbecue.

Onze spelregels
Er zijn wel een aantal spelregels van belang. Hieronder leest u welke dit zijn. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage is het belangrijk dat: 

 • De activiteit plaats vindt op 22 september 2018;
 • Het initiatief afkomstig is van minimaal één van onze huurders;
 • Er meerdere bewoners uit een straat, buurt of wijk meedoen aan de activiteit;
 • De activiteit bewoners bij elkaar brengt en bijdraagt aan ontmoeting en verbinding in de buurt;
 • Het initiatief is toegankelijk voor alle buurtbewoners;
 • Het een (zichtbare) bijdrage levert aan een prettige leefomgeving;
 • Bazalt Wonen na afloop een aantal foto’s en/of video ontvangt. Deze mogen wij vervolgens publiceren op onze website, social media kanalen en eventueel in ons Bewonersblad.

Wat moet u doen?
De manier waarop u voor het bedrag tot maximaal €150,- per activiteit in aanmerking komt is simpel. Neem telefonisch contact op met Bazalt Wonen via (088) 520 4000 en vraag naar één van onze Woonconsulenten. Of stuur een e-mail naar infobazaltwonennl en wij nemen contact met u op.
Doe dit vóór 15 september 2018! Onze Woonconsultenten helpen u graag verder. Wees er snel bij, want het maximum bedrag kan zo bereikt zijn. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Op zoek naar inspiratie?
We hebben een aantal ideeën voor u op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het groen aanpakken in uw buurt; 
 • Een brandgang schoonmaken;
 • Boodschappen doen voor minder valide bewoners in de buurt;
 • Een picknicktafel of bankje samen maken/versieren.
 • Ontvang een gratis feestpakket

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht op burendag.nl. Hier vindt u nog veel meer leuke voorbeelden. Als u zich vóór 1 september op burendag.nl aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) u ook nog een feestpakket. 

Heeft u vragen?
Of wilt u even sparren? Neem dan contact op met onze Woonconsulenten via telefoonnummer (088) 520 4000.

Wij wensen u veel inspiratie en plezier toe!