Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bazalt Wonen wint verkiezing beste leerbedrijf 2019 van de provincie Gelderland

Publicatiedatum: 10-07-2019

Uit ruim 1.600 voordrachten is Bazalt Wonen het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Gelderland. 1 juli 2019 maakte SBB dat bekend.

Bazalt Wonen is één van de erkende leerbedrijven die een schoolvoorbeeld is voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 1 op de 3 nieuwe medewerkers komen via een stage bij Bazalt Wonen terecht. Wij zijn blij verrast met de prijs. Astrid Bouman, HR-adviseur vertelt:

Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk. Op de werkvloer leren ze praktische en sociale vaardigheden. De stagiaires leren niet alleen van ons, maar wij ook van hen. Wij vinden het zeer waardevol om stagiaires op zowel korte als middellange termijn een leerwerkplek aan te bieden. Door hun frisse blik geven zij ons vaak weer nieuwe inzichten en ideeën. Daarnaast zijn zij ook zeer flexibel. Zij dragen op een positieve manier bij aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Onze stagiaires zijn de ambassadeur van ons bedrijf en de corporatiewereld. 

Op naar de landelijke titel
Op maandag 18 november 2019, op de Dag van het mbo, worden de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Ook kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. We wachten vol spanning af.