Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Mededeling vanuit de Raad van Commissarissen

Publicatiedatum: 24-12-2020

Onderstaand bericht ontvingen wij van de Raad van Commissarissen van Woonlinie over het vertrek van de directeur-bestuurder, de heer P. van den Heuvel:

Zaltbommel, 24 december 2020

Bij deze informeren wij u dat onze directeur-bestuurder, de heer Van den Heuvel de organisatie zal gaan verlaten. Tussen de RvC en de heer Van den Heuvel hebben gesprekken plaatsgevonden over de nevenactiviteiten die de heer Van den Heuvel verricht. De visie van de RvC en de heer Van den Heuvel over deze nevenactiviteiten in combinatie met de functie als directeur-bestuurder lopen uiteen. 

 

In goed overleg is besloten dat de heer Van den Heuvel zijn werkzaamheden voor Woonlinie en Bouwlinie heeft beëindigd. Zijn werkzaamheden worden waargenomen door mevrouw Van Wijk. De fusie zal per 1-1-2021 onverminderd doorgang hebben. 

 

De heer Van den Heuvel heeft zich de afgelopen 28 jaar met veel toewijding, passie en energie ingezet voor Woonlinie en Bouwlinie. De RvC bedankt de heer Van den Heuvel voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem alle goeds bij het vervolg van zijn carrière.