Nieuwsbericht

Bewoners enthousiast over hun nieuwe huurappartement in de BinnenVergt

Publicatiedatum: 11-09-2019

Op dinsdag 10 en donderdag 12 september ontvangen de bewoners van de 27 nieuwe huurappartementen in de BinnenVergt hun sleutels. De tijd is rijp om van hun nieuwe huis een thuis te maken.

Fantastisch plaatje 
Met trots zeggen wij dat er weer een mooi en nieuw stukje BinnenVergt bij is gekomen. De 27 huurappartementen aan de Aakstraat - Gisbert Schairtweg - Prins van Oranjestraat in Zaltbommel zijn een plaatje geworden! Ook de bewoners zijn erg enthousiast over deze nieuwe appartementen en vinden ze erg mooi geworden. De luiken die zijn aangebracht en de aparte stijl van de balkons in het midden van het complex kunnen op veel goedkeuring rekenen. Het poortgebouw aan de Gisbert Schairtweg ontleent gotische geometrische motieven aan het werk van de bouwmeester Gisbert Schairt (1370-1452). De stalen onderdelen in de gevel vervullen zowel een functionele als decoratieve rol en hebben verwantschap met de islamitsche cultuur. 

Onthulling van de nieuwe naam aan de gevel
Een traditie bij Bazalt Wonen is dat alle nieuwbouwcomplexen een eigen herkenbare en passende naam krijgen. Zo ook dit gebouw. De naam is in ontwikkeling. De officële opening van het gebouw en de onthulling van de nieuwe naam aan de gevel vieren we samen met de bewoners in het najaar. De bewoners ontvangen tegen die tijd persoonlijk nog een uitnodiging.  

Wij wensen alle bewoners succes met klussen en alvast veel woonplezier toe!