Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Binnenkort te huur: 13 energieneutrale woningen in Waluwe Zaltbommel

Publicatiedatum: 09-03-2020

Bazalt Wonen levert dit jaar in de wijk De Waluwe, aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, opnieuw 13 huurwoningen op. Vanaf maandag 23 maart start via Woongaard de verhuur van deze 13 energieneutrale eengezins-huurwoningen, gebouwd door de Van Grunsven Groep. In het project dat WaluweRing heet, worden ook een kleinschalig zorgcomplex met 17 zorgappartementen voor jongvolwassen met een beperking en 19 koopwoningen gerealiseerd. Heeft u interesse in een huurwoning? Lees verder om te weten hoe u in aanmerking komt voor deze woningen.

Dag energierekening!
De 13 nieuwbouw-huurwoningen in Zaltbommel zijn Nul-op-de-meterwoningen, of WATT-woningen zoals Bazalt Wonen ze noemt. De energieneutrale huurwoning van Bazalt Wonen is gasloos en klaar voor de toekomst. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u in deze woning mogelijk helemaal geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is in de WaluweRing dus ook nog eens heel betaalbaar.

Meer weten over wonen in een WATT-woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning.

Hoe zien de woningen eruit?
De eengezinswoningen staan in twee blokken van zes en zeven woningen. De woningen hebben een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer met tweede toilet. De open zolder is naar eigen wens in te richten.

Aankondiging verhuur
Om te kunnen reageren op een huurwoning in WaluweRing, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf maandag 23 maart te huur aangeboden via deze website. De advertentie sluit op dinsdag 31 maart 08.00 uur.

De verwachte oplevering van de woningen is in de zomer van 2020.

Heeft u interesse?
Stuur dan een mail naar infobazaltwonennl, onder vermelding van: Interesse huurwoningen WaluweRing. Wij sturen u de brochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd.

Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact op met Bazalt Wonen, telefoonnummer 088 – 520 4000.