Nieuwsbericht

Binnenkort te huur: energie neutrale woningen in Dussen

Publicatiedatum: 23-09-2021

 

In de uitbreidingswijk Zandweide in Dussen bouwt Bazalt Wonen acht energieneutrale, eengezins rug-aan-rug huurwoningen. Binnenkort start de verhuur! Heeft u interesse? Lees verder om te weten hoe u in aanmerking komt voor deze woningen.

Dag energierekening!
De acht nieuwbouwhuizen in de Schenkelkamp in Dussen zijn Nul-op-de-meterwoningen. De woning is klaar voor de toekomst, met een EPC van nul. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u straks in uw nieuwe woning misschien geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is aan de Schenkelkamp in Dussen dus ook nog eens heel betaalbaar. 

Hoe zien de woningen eruit?
De eengezinswoningen staan in een blok van acht woningen rug aan rug aan elkaar geschakeld en bestaan uit twee woonlagen met een schuine kap. De woningen hebben een tuingerichte woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. Ook hebben de woningen twee toiletten, een badkamer en een bergzolder. De woningen liggen autoluw en in het groen. Elke woning heeft een eigen tuin, afgescheiden door een schutting of begroeiing.

Start verhuur
Om te kunnen reageren op een woning aan de Schenkelkamp in Dussen, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. De woningen worden vanaf maandag 4 oktober 2021 te huur aangeboden via deze website. De advertentie sluit op dinsdag 11 oktober 2021 om 08.00 uur. De verwachte oplevering van de woningen is medio januari 2022.

Heeft u interesse?
Stuur dan een mail naar infobazaltwonennl, onder vermelding van Interesse huurwoningen Zandweide. Wij sturen u de verhuurbrochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd. 

Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Bel ons, via het telefoonnummer 088 – 520 4000.