Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Binnenkort te huur: 8 energieneutrale woningen in Werkendam (gemeente Altena)

Publicatiedatum: 14-01-2020

Aan de Kerckelant in Werkendam bouwt aannemer Zwaluwe Bouw voor Bazalt Wonen acht energieneutrale eengezinshuurwoningen, binnen het nieuwbouwproject Bakenkwartier. De verhuur start op maandag 3 februari 2020 via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woongaard.

Dag energierekening!
De acht nieuwbouw-huurwoningen in het Bakenkwartier zijn Nul-op-de-meterwoningen. De energieneutrale huurwoning van Bazalt Wonen is klaar voor de toekomst. Hun EPC is nul. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u straks in uw nieuwe woning geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is in het Bakenkwartier in Werkendam dus ook nog eens heel betaalbaar.

Meer weten over wonen in een energieneutrale woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning.

Hoe zien de woningen eruit?
De eengezinswoningen staan in een blok van acht woningen en bestaan uit twee woonlagen met een schuine kap aan de achterzijde. De woningen hebben een tuingerichte woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. Ook hebben de woningen twee toiletten, een badkamer en een zolder. De achtertuin ligt op het noorden.

Aankondiging verhuur
Om te kunnen reageren op een woning in het Bakenkwartier, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. De woningen worden vanaf maandag 3 februari 2020 te huur aangeboden via deze website. De advertentie sluit op dinsdag 11 februari 2020 om 08.00 uur.

De verwachte oplevering van de woningen is voor de zomervakantie van 2020.

Heeft u interesse?
Stuurt dan een mail naar infobazaltwonennl, onder vermelding van Interesse huurwoningen Bakenkwartier. Wij sturen u de verhuurbrochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd.

Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact met ons op, via telefoonnummer 088 – 520 4000.