/*]]>*/

Nieuwsbericht

Binnenkort te huur: 8 energiezuinige appartementen in Giessen-Rijswijk

Publicatiedatum: 20-10-2020

In Giessen en Rijswijk (gemeente Altena) werken we hard mee aan het nieuwe centrumplan Parelplein. Naast de nieuwe brede school komt een appartementengebouw met een mix van zowel koop- als huurappartementen en een prachtige binnentuin. Op de begane grond komen een supermarkt en enkele winkels. Woonlinie gaat er acht appartementen van ca. 66 m2 verhuren. De woningen worden vanaf maandag 2 november 08.00 uur te huur aangeboden via Woongaard. In het voorjaar van 2021 verwachten we de appartementen op te leveren.

Over de appartementen
Het gebouw heeft karakteristieke, speelse gevels. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en brengen het groen van buiten naar binnen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en balkon, twee slaapkamers van 11 en 7 m² groot en een badkamer voorzien van douche en wastafel. Het toilet is apart. Ook is er een technische ruimte in de appartementen, waar onder meer de warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger te vinden zijn. Ieder appartement heeft een eigen berging in het appartementencomplex. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

Te huur aangeboden: maandag 2 november 08.00 uur
Om te kunnen reageren op een huurappartement in het centrumplan Parelplein in Giessen-Rijswijk, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf maandag 2 november 08.00 uur te huur aangeboden via woongaard.com.

Interesse? Vraag de brochure aan
Stuur dan een mail naar infowoonlinienl, onder vermelding van Interesse huurappartementen Parelplein. Wij sturen u dan de verhuurbrochure toe. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd.

Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 - 520 4000.