Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bouw nieuwe fase Den Eng start in juni 2016

Publicatiedatum: 24-03-2016

Op 17 maart 2016 ondertekenden Bazalt Wonen en Flex Home de realisatieovereenkomst voor de bouw van 9 huurappartementen in nieuwbouwwijk Den Eng in Veen.

In juni 2016 start de bouw van deze 9 appartementen. De appartementen zijn kleine 2 kamer appartementen. Per 3 appartementen is er een centrale toegangsdeur. De appartementen worden gebouwd zonder lift. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een inpandige bergruimte/kast, een toilet en een badkamer. De appartementen op de begane grond en eerste verdieping hebben een eigen tuin. De tuin van de appartementen op de eerste verdieping is te bereiken met een wenteltrap. De appartementen op de tweede verdieping hebben een inpandige buitenruimte.

Later dit jaar biedt Bazalt Wonen de appartementen te huur aan. Geïnteresseerden moeten zich inschrijven op www.woongaard.com. Via dit platform worden de woningen later, naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar, te huur aangeboden.

Tegelijkertijd met de ondertekening voor de huurappartementen is ook de overeenkomst getekend voor de realisatie van in totaal 17 eengezinskoopwoningen. Van deze woningen zijn er inmiddels 5 verkocht. Deze 5 worden gelijktijdig met de appartementen gebouwd. De vervolgfase met 12 koopwoningen komt later in 2016 in verkoop. 

Meer informatie over nieuwbouwwijk Den Eng is te vinden op www.woneninveen.nl. Ook op facebook is veel informatie te vinden en zijn veel bewoners uit de wijk actief: www.facebook.com/denengveen.  

Nog te koop

In Den Eng is aan de Maasdijk nog 1 twee onder één kap woning te koop. In deze woning kunt u begin mei al gaan wonen. De woning is casco te koop voor 223.000 euro vrij op naam. Tijdens de Open Huizen Route op zaterdag 2 april is deze woning ook te bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur. 

Erin Spuybroek van Flex Home (links) en Peter van den Heuvel van Bazalt Wonen (rechts) ondertekenen de overeenkomsten.