Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Campagne Wonen doen we Samen van start

Publicatiedatum: 03-09-2020

Al meer dan 150 jaar werken de Nederlandse woningcorporaties aan betaalbaar wonen. Steeds spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen en op de woonbehoeften van Nederlanders. Zo is een heel diverse sociale huursector ontstaan, waarin plek is voor iedereen. Ook al is ons werk nooit klaar, als woningcorporatie zijn we trots op wat we hebben bereikt. Om hier meer aandacht aan te geven, start brancheorganisatie Aedes daarom de campagne Wonen doen we Samen.

Wij staan pal achter het mooie werk dat we samen met onze collega-corporaties doen. Er gebeuren namelijk fantastische dingen in onze sector. Toch blijkt dat de buitenwereld dit nog niet altijd ziet. Jammer! 

Om hier meer bekendheid aan te geven, stellen we onszelf in deze campagne – als sector – opnieuw voor aan Nederland. We vertellen wie we zijn, wat we doen en vooral voor wie we het doen. Maar ook met wie. Want Wonen in Nederland, dat doen we Samen.

Nieuwsgierig naar de campagne Wonen doen we Samen? Volg ons op social media en blijf op de hoogte: Facebook, Twitter, Linkedin of Instagram of volg de hashtag #WonenDoenWeSamen.