Nieuwsbericht

Coronavirus update | onze kantoren weer even dicht

Publicatiedatum: 14-10-2020

 

Het coronavirus is nog steeds actief. Het kabinet kondigde gisterenavond de verstrengde maatregelen af. Ook wij en onze aannemers willen het besmettingsgevaar van het coronavirus zoveel mogelijk beperken en nemen daarom opnieuw een aantal maatregelen. Wat betekent dat voor u als huurder?

Kantoren even dicht, telefonisch zijn we wel bereikbaar
Onze kantoren in Zaltbommel en Woudrichem zijn weer even dicht. Wel zijn we natuurlijk telefonisch voor u bereikbaar. We proberen zoveel mogelijk huurderszaken telefonisch af te handelen.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 088 – 520 4000. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Of stuur ons een e-mail naar infowoonlinienl.

Ook kunt u zelf online makkelijk en snel uw huurzaken regelen
Met het klantportaal MijnWoonlinie maken we de dienstverlening voor u eenvoudiger. Zo kunt u uw huurovereenkomst 24/7 zelf bekijken en medehuurders in- of uitschrijven, uw huur opzeggen of een reparatieverzoek doen.

Velilig werken doen we samen
Kunnen we huurderszaken telefonisch met u regelen? Dan doen wij dat. Komen we bij onze klanten op bezoek voor bijvoorbeeld een reparatieverzoek of onderhoud, dan nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij hanteren de RIVM richtlijnen én dragen een mondkapje. Ook vragen wij aan u als huurder om tijdens een huisbezichtiging, inspectie en/of klantafspraak ook een mondkapje te dragen. Wij danken u voor uw medewerking.  

Heeft u een reparatieverzoek? Onze aannemers bellen u later terug dan u van ons gewend bent
Vanwege de huidige drukte bij onze aannemers (mede door de aangepaste maatregelen) hebben onze aannemers het even drukker dan normaal. Dat betekent dat het mogelijk is dat u daarom later wordt teruggebeld over uw reparatieverzoek dan u van ons gewend bent. Houd rekening met een terugbelperiode van een week. Heel vervelend, we weten het. Onze excuses voor dit ongemak. Onze medewerkers doen er echt alles aan om u zo snel mogelijk terug te bellen. Wij vragen in deze situatie om uw geduld en begrip.

Lees alles over onze coronamaatregelen.