Nieuwsbericht

Eerste bewoners Buitenplaats in Sleeuwijk ontvangen hun sleutels

Publicatiedatum: 21-04-2016

Het is een mooie zonnige dag op 19 april. Een paar wolkjes, maar vooral veel blauwe luchten. Mede door deze ontspannen weersomstandigheden lijkt het nieuwbouwproject Buitenplaats in Sleeuwijk er nog ‘trotser’ bij te staan.

Het is dan ook de eerste dag waarop de nieuwe bewoners van de 2e fase van de centrumontwikkeling Sleeuwijk in de Nieuwe Es, de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst mogen nemen.

Deze week zal er vooral geklust worden in de 17 grondgebonden seniorenwoningen. Dit zijn namelijk de eerste woningen die worden overdragen. Vanaf volgende week volgen ook de nieuwe huurders van de 24 appartementen. In juni 2016 volgt de officiële opening van het gebouw. Meer informatie over de festiviteiten die hiermee gepaard gaan, volgen later op deze site.

Nog enkele grondgebonden seniorenwoningen te huur

Op een enkele grondgebonden woning na, is het hele nieuwbouwproject verhuurd. Bent u 55+ en heeft u verhuisplannen? Schroom dan niet en neem eens een kijkje op www.woongaard.com. Hierop staan de nog beschikbare woningen geadverteerd. Heeft u na het lezen van deze informatie nog aanvullende vragen, neem dan contact op met Debbie Elias, telefoonnummer (088) 520 4000.