Nieuwsbericht

Gezicht achter Bazalt Wonen

Publicatiedatum: 15-04-2021

In de Bazalt krant zetten wij vanaf nu elke keer een medewerker in de schijnwerpers. In deze editie stellen we een paar vragen aan Melissa. Wat doet zij bij Bazalt Wonen? Wat vindt ze daar leuk aan? En wat doet zij als ze níét aan het werk is.

Vertel eens iets over je functie?

Ik ben huurincasso-medewerker. Wat ik voornamelijk doe: in gesprek gaan met mensen die een huurachterstand hebben of verwachten 
te krijgen. Zeker in deze coronatijd hebben huurders het soms financieel zwaar. Wat ik merk is dat ze dan niet altijd durven te bellen.

Wat zou je die huurders willen zeggen? 

Eén zin: wees vooral niet bang! Vaak hoor ik: ‘Ik hoop niet dat ik mijn huis uit moet’, maar die angst is nergens voor nodig. We zijn huisvesters, geen huisuitzetters, we willen vooral dat onze huurders fijn wonen. Hoe eerder iemand aan de bel trekt, hoe groter de kans dat we het samen op kunnen lossen. Dus alsjeblieft, laat het niet oplopen, maar neem contact met mij op.

Wanneer word jij blij van je werk? 

Iedere huurder, iedere huurachterstand heeft een eigen verhaal. Daar neem ik graag de tijd voor. Ik kom geen bonnetjes controleren, ik 
luister. En als huurders daarna blij zijn met de oplossing die we samen hebben besproken, dan word ik daar ook blij van.

Wie is Melissa van der Geld als ze niet werkt? 

Die Melissa sport veel. Ik ben regionaal en landelijk zwemkampioen in de categorie 25+ geweest. En als je dan bedenkt dat ik 
zwemmen vroeger vreselijk vond! Maar toen ik eenmaal ging wedstrijdzwemmen was ik verkocht. Het is zo heerlijk, in het water ben je gewichtsloos en zwemmen kun je je hele leven doen. Ik zeg: aanrader!