Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Heiwerkzaamheden huurwoningen Ruiterhof gestart

Publicatiedatum: 02-07-2019

De wijk Ruiterhof in Genderen breidt zich al een aantal jaren uit. Deze week is de bouw van acht nieuwe huurwoningen gestart, naast de huidige jeu de boulesbaan.

WATT woningen
De acht woningen worden zogenaamde ‘WATT-woningen’, ook wel bekend als Nul-op-de-Meterwoning (NOM). Het maakt de woningen betaalbaar, energiezuinig, comfortabel én toekomstbestendig. 

Planning van de werkzaamheden
De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn dit voorjaar afgerond, net als de aanleg van de riolering en de bouwweg en de aanleg van kabels en leidingen door de nuts bedrijven. Vanaf 1 juli is de bouw van de woningen gestart, met allereerst de heiwerkzaamheden. De verwachte oplevering is het eerste of tweede kwartaal 2020.

Overlast door de werkzaamheden
Woont u in de wijk Ruiterhof in Genderen? Het komende jaar is Aannemersbedrijf P. van Leeuwen te gast in uw wijk. Zij kunnen enige overlast door de bouwwerkzaamheden niet voorkomen maar doen hun uiterste best om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Interesse in een huurwoning?
Bazalt Wonen start het verhuurproces eind dit jaar of begin volgend jaar op. De woningen worden aangeboden via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Houd onze website of www.woongaard.com in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.