Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Het beste uit vorige fasen in Het Hof van Oranje in Zaltbommel

Publicatiedatum: 26-01-2016

In Zaltbommel zijn de voorbereidingen voor start verkoop van de derde fase in de nieuwe wijk De BinnenVergt volop bezig. Na deelplan het BinnenHof in 2014, volgen nu 20 woningen in het Hof van Oranje. Naar verwachting gaan de woningen in maart van dit jaar in verkoop. De exacte datum volgt binnen nu en twee weken.

De BinnenVergt

Bazalt Wonen werkt alweer een aantal jaar aan de herstructurering van de wijk De BinnenVergt. De wijk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een wijk met een mix van charmante rijtjes huizen, riante vrijstaande woningen, leuke straatjes en hofjes en mooie woon-zorgcomplexen. Een mix die in de smaak valt bij veel bewoners van de stad; van starters tot doorstromers tot senioren. Elk deelplan trekt weer een flink aantal nieuwe kopers en huurders naar de wijk, waardoor deze steeds meer gaat leven. Dat geldt ook de 23 woningen in ‘Het Binnenhof’. Het enige wat hier nog ontbreekt is de aanleg van een waterplein aan het Leoniusplantsoen; dat is in volle gang. Met deze centrale ontmoetingsplek worden de puntjes de komende maanden op de i gezet. De laatste fase van de herstructurering is nu aangebroken en start met 20 woningen in het Hof van Oranje.

Het Hof van Oranje

Het Hof van Oranje wordt gebouwd op de plek waar nu nog de portiekwoningen aan de Prins van Oranjestraat en de Aakstraat staan. Totaal worden daar ongeveer 80 nieuwe woningen gebouwd, zowel koop als huur en in verschillende prijsklassen. Deelplan het Hof van Oranje bestaat uit 20 woningen, verdeeld over 5 rijtjes met 2, 4 of 5 woningen. Qua uiterlijk bestaat het Hof van Oranje uit een grote variëteit aan type woningen, gebaseerd op het beste uit de vorige fasen. De woningen beschikken allen over 2 of 3 slaapkamers. De verkoop van deze woningen start in maart van dit jaar.

www.facebook.com/binnenvergt

Bazalt Wonen neemt geïnteresseerden graag mee in de voorbereidingen van deze laatste fase, via de Facebookpagina van het project: www.facebook.com/binnenvergt. De pagina is niet alleen interessant voor potentiele kopers, ook inwoners van de wijk en de rest van Zaltbommel blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in De BinnenVergt door de pagina te liken.