Nieuwsbericht

Hof van Oranje Zaltbommel 23 maart in verkoop

Publicatiedatum: 18-02-2016

Het is tijd voor de derde fase in de nieuwe wijk De BinnenVergt in Zaltbommel. Na deelplan het BinnenHof in 2014, volgen nu 20 hoek- en tussenwoningen in het Hof van Oranje. De verkoop start op 23 maart, vanaf 19:00 uur in ontmoetingscentrum De Grote Aak in Zaltbommel.

Het Hof van Oranje

Het Hof van Oranje is de laatste fase woningen in De BinnenVergt. Waar nu nog de portiekwoningen aan de Prins van Oranjestraat en de Aakstraat staan worden de komende drie jaar circa 80 nieuwe woningen gebouwd. Er is gestart met de sloop van de woningen aan de Prins van Oranjestraat, waarna in 2018 en 2019 de woningen in de Aakstraat gesloopt worden. Passend bij de rest van de wijk worden er – net als bijvoorbeeld in het Binnenhof - twee hofjes gecreëerd, met aan de achterzijde van de woningen een parkeerhof waar de bewoners kunnen parkeren. De binnenstad en winkelcentrum Portage bevinden zich op loopafstand. Er wordt, wederom net als in het Binnenhof, een combinatie worden gemaakt tussen koop en huur.

De koopwoningen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen; zowel voor starters als voor doorstromers. De koopwoningen bestaan voor het grootste gedeelte uit woningen geschikt voor jonge starters en jonge gezinnen. De meeste woningen hebben drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een jong stel of een klein gezin. 

Presentatie verkoopinformatie

Op 23 maart geeft Bazalt Wonen in een presentatie alle verkoopinformatie over de 20 nieuwe woningen. Ook brochures en dergelijke zijn dan beschikbaar. Vanaf 18:45 uur bent u van harte welkom in de Grote Aak in Zaltbommel, aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat 2. De presentatie start om 19:00 uur. Daarna is er tot 20:30 uur de mogelijkheid om uw vragen te stellen naar aanleiding van de presentatie. 

Blijf op de hoogte!

Via de facebookpagina www.facebook.com/binnenvergt blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het project.