Nieuwsbericht

Hoogste punt appartementen Waluwe

Publicatiedatum: 07-07-2017

Afgelopen woensdag werd het hoogste punt van de twee appartementencomplexen in de Waluwe bereikt. Een bijzonder moment voor Bazalt Wonen en reden voor een klein feestje op de bouwplaats tegenover Portage. De aanwezigen genoten van een patatje en een drankje in de zon en mochten een kijkje nemen in de appartementen.

Nieuwe appartementen

Op dit moment worden er 59 appartementen gebouwd vlakbij het Fiep Westendorpplein in Zaltbommel. Er komen 47 tweekamer appartementen en 12 driekamer appartementen. Naar verwachting zijn de appartementen in november 2017 klaar.

Reageren

Heeft u interesse om hier te gaan wonen? De appartementen staan nu op Woongaard. U kunt reageren tot dinsdag 11 juli a.s. 08.00 uur.

Ook een kijkje nemen?

De viering was een mooie aanleiding voor de medewerkers om zelf een kijkje op de bouwplaats te nemen. Bent u ook benieuwd? Wij hebben het voor u gefilmd! Bekijk het filmpje.

Prijsvraag!

De twee prachtige gebouwen hebben nog geen naam. Wie krijgt eeuwige roem en wint een dinerbon t.w.v. € 50,- voor de meest originele naam? Iedereen mag meedoen.

Stuur uw beste idee naar: infobazaltwonennl of geef het telefonisch aan ons door via 088 520 4000.

Persbericht

Meer lezen? Bekijk dan hier het persbericht van Bouwlinie.