Nieuwsbericht

Hoogste punt nieuwe woningen Burgemeester van Rijswijkstraat bereikt!

Publicatiedatum: 20-09-2017

Bazalt Wonen bouwt 10 nieuwe, bijzondere woningen aan de Burgemeester van Rijswijkstraat in Woudrichem. Afgelopen maandag 18 september beklommen Wethouder Koedoot (gemeente Woudrichem) en Peter van den Heuvel (Bazalt Wonen) de hoogste verdieping om daar een vloerdeel te leggen. Daarmee werd symbolisch het hoogste punt bereikt. 

Duurzaam én energiezuinig

Deze woningen zijn extra bijzonder. Het zijn onze nieuwste type woningen; energiezuinig met zonnepanelen en een warmtepomp. Er zit dus geen gasaansluiting meer in. Bewoners kunnen eigen energie opwekken en inzetten in de woning. 

In de toekomst zal Bazalt Wonen meer energiezuinige, duurzame woningen laten ontwikkelen. Daarom hebben wij het ‘WATT-label’ bedacht om deze specifieke woningen te kenmerken.

Oplevering en verhuur

De oplevering van de woningen staat gepland voor begin 2018. Op maandag 2 oktober gaan de woningen in verhuur op Woongaard tegen een basis huurprijs van € 590,- per maand.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de woningen of hoe u kunt reageren? Bekijk dan de project pagina waar ook de verhuurbrochure en plattegrondtekeningen te vinden zijn.

 

Persbericht

Lees hier het volledige persbericht.