Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Inzet smiley-actie bij groot onderhoud en verduurzaming

Publicatiedatum: 16-04-2021

Onze bewoners laten ons weten hoe het met ze gaat. Dit jaar verduurzamen we zo’n 258 woningen van Bazalt Wonen. Bij 17 van deze woningen voeren we de komende maanden zowel groot onderhoud als energetische maatregelen door. Een hele klus, voor een mooi eindresultaat: op naar een toekomstklare en comfortabele woning. We zijn benieuwd hoe het met onze bewoners gaat.

Iedere dag is anders
Wij vinden het belangrijk dat onze huurders fijn wonen, ook tijdens onze geplande werkzaamheden. Het is aan de buitenkant moeilijk te beoordelen hoe het met iedereen gaat. Daarom reikten we onze bewoners aan de Kievitstraat en Fazantstraat in Zaltbommel, 3 stickers uit met de boodschap: vertel ons hoe u de dag ervaart.

  • Bent u tevreden? Plak dan de groene smiley zichtbaar voor uw raam.
  • Heeft u vragen over de werkzaamheden? Plak dan het ’?’ voor uw raam.
  • Of bent u niet tevreden? Laat het ons dan ook weten én plak de rode smiley voor uw raam. Wij komen dan graag even langs voor een luisterend oor of om uw vraag te beantwoorden.
     

We zien de eerste stickers al voor het raam verschijnen
Zowel de groene als rode stickers waren voor sommige ramen al goed zichtbaar. Onze aannemer loopt dagelijks langs alle woningen. Zodra er een rode sticker zichtbaar is, stappen we erop af, bellen we aan én vragen we hoe het met ze gaat. Ons doel is om eventuele ontevredenheid bij onze bewoners samen snel op te lossen. Wij zijn pas tevreden als onze bewoners tevreden zijn. Met behulp van deze stickeractie streven we naar een laagdrempelige benadering voor onze bewoners richting ons en dat onze bewoners, ook tijdens deze werkzaamheden, een fijn thuis beleven.