Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Klantpanel Buitenplaats werkt hard aan inrichtingsplan ontmoetingsruimte

Publicatiedatum: 25-01-2016

Eerder berichtten wij dat het aanbiedingsproces van de 24 appartementen en 17 grondgebonden woningen van het nieuwbouwproject Buitenplaats in Sleeuwijk in volle gang is.

Met een beetje geluk zijn over een paar weken de eerste bewoners bekend. Naast de fysieke bouw van de woningen en het appartementengebouw, wordt druk gewerkt aan de inrichting van de ontmoetingsruimte.

In deze ontmoetingsruimte gelegen op de begane grond, worden dadelijk door een stichting welzijnsactiviteiten georganiseerd. Denk hierbij aan koffiedrinken, spelletjes, workshops, et cetera. Deze activiteiten kunnen natuurlijk niet plaatsvinden zonder een gedegen en sfeervolle inrichting. Om het geld voor de inrichting bij elkaar te krijgen, heeft de stichting fondsen geworven.

Afgelopen week was Bazalt Wonen samen met de deelnemers van het klantpanel bij een projectinrichter. De meubels zijn uitgezocht, de kleuren bepaald en de vloer- en wandafwerking is gekozen. We denken hiermee een sfeervolle ruimte te kunnen maken van de ontmoetingsruimte. Over een paar maanden is de opening; dan komt u het eindresultaat toch zeker zelf beoordelen?