Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Koffiemomenten bij de Poort

Publicatiedatum: 07-09-2017

De huiskamer De Schans en het Wijkplatform zijn in juni een nieuw project begonnen om ouderen meer bij elkaar te betrekken. Vrijwilligers gaan op vaste avonden op de koffie bij de bewoners van De Poort in Zaltbommel. De opkomst van de eerste koffieavond was goed! Zo goed, dat er besloten is om hiermee door te gaan. 

Genieten in de buitenlucht

In de zomer wordt er buiten koffie gedronken. In het verleden heeft “Hulp naar vermogen” een aantal houten bankjes geschonken aan De Poort. Door de jaren heen zijn de bankjes veel gebruikt, maar helaas ook verweerd. Daarom heeft Bazalt Wonen een bijdrage geleverd voor de aanschaf van nieuwe bankjes. Zo kunnen de bewoners nog lang van het mooie weer genieten én gezellig samen koffie drinken in de tuin van De Poort.

Koffie in de winter

In de wintermaanden is het de bedoeling, dat er twee avonden per week gelegenheid is voor alle bewoners om in de huiskamer De Schans met elkaar koffie te drinken. 

Aandacht voor elkaar… een mooi initiatief om oudere bewoners bij elkaar te brengen!

Meer weten?

Heeft u vragen? Of wilt u vrijwilliger worden? Dan kunt u contact opnemen met Alie van Hemert via telefoonnummer 06-49142691.