Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Najaarseditie Bewonersmagazine is uit!

Publicatiedatum: 04-12-2018

De nieuwe editie van ons Bewonersblad valt dinsdag 4 december op de deurmat van al onze huurders. Het blad is weer gevuld met boordevol nieuwe verhalen van onze huurders, nieuws en tips.

Wat leest u in deze nieuwe uitgave?
In de december uitgave blikken we kort terug op onze Burendag, over onze koffiegesprekken in Hank en leest u mooie bewonersverhalen over wonen in de Waluwe II en de Vogelenzang. Verder vertelt Elliz in Company vol passie over haar prachtige samenwerkingsidee: kinderskamers voor minderbedeelde kinderen. De koude en natte maanden zijn weer aangebroken. Dat betekent dat vocht en schimmel weer hun eigen leven gaan leiden in huis, dat willen we niet. Onze opzichter Mustapha geeft u tips wat u er zelf aan kunt doen om vocht en schimmel in huis zoveel mogelijk te voorkomen. 

Lees ons Bewonersmagazine digitaal. Wij wensen u veel leesplezier!

Rectificatie

Soms gaat er weleens iets fout. Helaas hebben wij inderdaad per ongeluk de verkeerde naam onder de foto op pagina 16 vermeld. Onze welgemeende excuses. Onder de foto staat '...op de koffie bij meneer en mevrouw Ali', maar dit moet zijn '...op de koffie bij meneer en mevrouw Tzigas'