Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

NLDoet in Juliana's hofje in Zaltbommel

Publicatiedatum: 17-03-2017

Dit weekend hebben vrijwilligers in heel Nederland hun handen flink uit de mouwen gestoken tijdens NLDoet! Zo ook bij het Juliana’s hofje in Zaltbommel om de gezamenlijke moestuinen aan te pakken.

Vrijdag werden op tijd de laatste puntjes op de i gezet zodat er zaterdag 11 maart 2017 hard geklust kon worden. De houtsnippers voor de tuin werd op het laatste moment geleverd en de boodschappen werden gedaan.

De dag werd begonnen met een bak koffie en een heerlijke appeltaart van de Harmonica. Daarna werd er hard gewerkt om deze gezamenlijke moestuin weer klaar te maken voor het komende moestuinseizoen. Zo werden er onder andere plantenbakken gevuld, onkruid verwijderd en beukenhagen geplant. Zowel jong als oud deed zijn best om de tuinen weer helemaal top te maken! Tussen het harde werken door werd er nog genoten van een lekkere lunch.

Aan het einde van de dag kon de balans opgemaakt worden: Het was weer een heerlijke, productieve, gezellige en mooie dag! Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, bedankt!

 

Meer foto’s van Juliana's hofje zijn te vinden op facebook.