Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nog 2 appartementen te huur in Bloesemhoff Andel

Publicatiedatum: 11-08-2020

In Andel realiseert Woonlinie De Bloesemhoff, een woonvoorziening voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Voor deze woonvoorziening zijn we nog op zoek naar 2 medebewoners met een WLZ-indicatie. Dit is een indicatie van de Wet Langdurige Zorg voor mensen die blijvend zijn aangewezen op 24-uurs-zorg per dag of in nabijheid. Reageren kan per 12 augustus via Woongaard.

Woonlinie realiseert in opdracht van Stichting ‘De Bloesemhoff’ en Woonservice Meander een mooi woonproject voor jongvolwassenen met een beperking in Andel. In totaal komen er 16 energieneutrale huurappartementen met 2 gemeenschappelijke ruimtes voor bewoners met een zorgbehoefte, gefaciliteerd met 24-uurs-zorg door Prisma.

Hoe zien de appartementen eruit?
Beide appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. De woonkamer is ruim (21,5 m²). Er is een keuken in het appartement aanwezig maar er is tevens een gezamenlijke woonkamer en keuken. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer. Deze is 13 m². De badkamer is via de slaapkamer te bereiken via een schuifdeur. Naast de ruime douchehoek is hier ook een wastafel en een toilet aanwezig. Er is een inpandige berging waarin de warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine zijn.

Heeft u interesse?
Reageren kan via Woongaard en alléén als u een WLZ-indicatie heeft (Wet Langdurige Zorg). De appartementen worden vanaf woensdag 12 augustus aangeboden via www.woongaard.com

Meer weten?
Lees verder over het project De Bloesemhoff.