Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nu te huur: 13 energieneutrale woningen in Zaltbommel

Publicatiedatum: 11-01-2022

 

Op maandag 10 januari is op de website Woongaard.com de verhuur van 13 energieneutrale eengezinshuurwoningen in de wijk de Waluwe in Zaltbommel gestart.

Wonen in WaluweRing II
Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste fase van WaluweRing, werken we nu aan de tweede fase. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken. De bouw is in februari 2021 begonnen. In deze tweede fase komen 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen en 9 koopwoningen. De 13 woningen die nu te huur aangeboden worden, worden naar verwachting in mei 2022 opgeleverd.

Dag energierekening!
De 13 nieuwbouwhuizen zijn Nul-op-de-meterwoningen. Deze energie neutrale huurwoning van Bazalt Wonen is klaar voor de toekomst, met een EPC van nul. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u straks in uw nieuwe woning misschien geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is de WaluweRing II dus ook nog eens heel betaalbaar.

Meer weten over wonen in een energieneutrale woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning

Reageer nu
Om te kunnen reageren op een woning in WaluweRing II, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. U kunt nu op de woningadvertentie reageren! De verhuur sluit op dinsdag 18 januari 2022 om 08.00 uur.