Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nu te huur: Ruiterhof in Genderen

Publicatiedatum: 02-12-2019

Momenteel werken we hard aan 8 nieuwe, energieneutrale huurwoningen, in de wijk Ruiterhof in Genderen. Vanaf nu worden de woningen te huur aangeboden via Woongaard.com. De advertentie sluit op dinsdag 10 december 08.00 uur. Om te reageren moet u ingeschreven staan bij Woongaard. We verwachten de woningen in het tweede kwartaal van 2020 op te leveren.

De 8 nieuwbouwwoningen in de Ruiterhof zijn Nul-op-de-Meterwoningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen. De energieneutrale huurwoning van Bazalt Wonen is klaar voor de toekomst. Wanneer u hier komt te wonen, heeft u - als u een beetje slim omgaat met energie - mogelijk helemaal geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is in de Ruiterhof in Genderen dus ook nog eens heel betaalbaar.

Meer weten over wonen in een WATT-woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning.

Hoe zien de woningen er uit?
De eengezinswoningen staan in een blok van 8 woningen. De woningen hebben een tuingerichte woonkamer met een open keuken. De installatieruimte met onder andere de warmtepomp en boiler bevinden zich in de trapkast. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer met tweede toilet en een techniekruimte. De huizen hebben een diepe tuin op het oosten. 

Meer weten over de indeling? Bekijk de plattegronden. Reageren op één van de woningen gaat via woongaard.com.