Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Omwonenden park Groenendijk bijgepraat over nieuwbouwplannen

Publicatiedatum: 18-05-2016

Maandag 9 mei jl. organiseerde Bazalt Wonen in de voetbalkantine van VV Woudrichem een informatieavond om de omwonenden van park Groenendijk een toelichting te geven op de nieuwbouwplannen in het Park.

Park is klaar voor bebouwing

Over de nieuwbouw zijn afspraken gemaakt met de buurtvereniging en de gemeente Woudrichem. Eigenlijk had er meer dan 10 jaar geleden al gebouwd moeten worden op de plek in het park. Bazalt Wonen sloopte toen bestaande woningen om plaats te maken voor nieuwbouw. Ook bioscoop Hollywoud moest een andere plek vinden voordat het plan kon starten. Nu het park klaar en toekomstbestendig is, worden er nieuwe woningen gebouwd.

Het plan omvat huurwoningen en koopwoningen

Bazalt Wonen heeft samen met Tankens een plan gemaakt voor 12 huurwoningen (waarvan 4 geschikt voor senioren) en 5 koopwoningen. Deze koopwoningen worden vanaf 15 juni te koop aangeboden. De omwonenden zijn geïnformeerd en hun opmerkingen worden verwerkt, zodat binnenkort een omgevingsvergunning bij de gemeente Woudrichem aangevraagd kan worden.

Bazalt Wonen gaat geïnteresseerden op de hoogte houden via de facebookpagina: www.facebook.com/groenendijkwoudrichem

Ook als u zelf geen lid bent van facebook, kunt u deze pagina bekijken en daar meer informatie ophalen. Mensen die in de toekomst willen gaan huren moeten zich inschrijven op het regionale woonruimte verdeelsysteem www.woongaard.com. De huurprijzen van de woningen zijn nog niet bekend.