Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Oplevering bijzondere renovatie- en nieuwbouwprojecten in Zaltbommel

Publicatiedatum: 24-10-2018

Vogelenzang, Zaltbommel

Afgelopen maand hebben de nieuwe bewoners van zowel het renovatieproject Vogelenzang en Agnietenstraat als nieuwbouwproject Meander in Zaltbommel de sleutels gekregen. Alle bewoners zijn erg blij met hun nieuwe woning.

Renovatie Vogelenzang en Agnietenstraat 
Wonen in de binnenstad van Zaltbommel met een woning die energetisch top gemaakt is. Wie wilt dit niet? Een unieke kans zou je zeggen. Negen nieuwe bewoners mogen van geluk spreken dat ze inmiddels allemaal de sleutels van hun nieuwe mooie huis hebben ontvangen.  

Een schitterende plek om te wonen.

De woningen zijn na een intensief traject uiteindelijk gerenoveerd. BM Bouw heeft deze renovatie uitgevoerd, onder leiding van onze projectleiders Ad Hooijmans en Roland van Ginderen. De woningen zijn gestript en weer helemaal opnieuw opgebouwd van binnen. De nieuwe bewoners vonden tijdens de kijkmiddag de woningen top, de locatie prachtig en twijfelden geen moment.

Nieuwbouw Meander in De Waluwe
In samenwerking met de gemeente Zaltbommel en Buurtzorg Jong Zaltbommel bouwden we afgelopen jaar aan een bijzondere woning met vier kamers speciaal voor jongeren. Deze woning is medio oktober opgeleverd aan Buurtzorg Jong. Met begeleiding van Buurtzorg Jong krijgen vier jongeren de mogelijkheid hun eerste stappen te zetten richting zelfstandig wonen. Dit gebeurt via een zogenaamde ‘kamertraining’.

De eerste stappen naar zelfstandig wonen.

Als alles goed gaat, dan kunnen ze na ongeveer 2 jaar verhuizen naar een zelfstandige woning. Naast deze bijzondere woning zijn ook de acht eengezinswoningen opgeleverd, waarvan één wordt verhuurd in de vrije sector. De overige zeven eengezinswoningen zijn verhuurd in de sociale huur. Daarnaast zijn er in dit complex nog twaalf studio’s. Deze studio’s worden verhuurd aan jongeren onder de 23 jaar, die een tijdelijke huurovereenkomst hebben van maximaal 5 jaar.

Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier toe!