Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Oproep: VluchtelingenWerk Locatie Bommelerwaard zoekt vrijwilligers!

Publicatiedatum: 07-04-2016

Syrië, Irak, Afghanistan, Eritrea, Oekraïne... Het is lang geleden dat er zoveel onrust was in de wereld. Miljoenen mensen zijn gevlucht en hopen ergens anders veiligheid en rust te vinden. 

Ongeveer 85% van alle vluchtelingen wereldwijd wordt in buurlanden opgevangen. Een klein deel van alle vluchtelingen vlucht door naar Europa. Een vlucht kost veel geld en is levensgevaarlijk. Eenmaal aangekomen in Europa staat een vluchteling weer andere uitdagingen te wachten zoals de integratie in een nieuwe en onbekende samenleving. 

VluchtelingenWerk Bommelerwaard ondersteunt vluchtelingen die in het bezit zijn van een verblijfsvergunning en in de Bommelerwaard een nieuw bestaan proberen op te bouwen. 

Om deze mensen de juiste hulp en aandacht te kunnen bieden is VluchtelingenWerk Bommelerwaard dringend op zoek naar extra vrijwilligers.

Zij zoeken: 

  • Maatschappelijk begeleiders
  • Budgetcoaches
  • Taalcoaches

Met een paar uur per week kun je al een verschil maken!

Werken bij VluchtelingenWerk West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard (WOBB) geeft je de mogelijkheid om interessante werkervaring op te doen en is een verrijking van je cv. 

Heb jij affiniteit met vluchtelingen en wil je tijd vrijmaken om hen op weg te helpen? Dan komt VluchtelingenWerk graag in contact met jou. Dat kan via vrijwilligervluchtelingenwerk-wobbnl of 06-12434970. 

Kijk voor meer informatie op www.vluchtelingenwerk-wobb.nl.