Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Ouder worden en gezond blijven: informatieavond 8 maart a.s. in Grote Aak. Aanvang 20.00 uur

Publicatiedatum: 03-03-2017

Vooruitlopend op de officiële opening van de Beweegtuin en het Waterplein in de Binnenvergt in april a.s. wordt er op woensdag 8 maart a.s. een interessante avond belegd over ouder worden en gezond blijven.

Het onderwerp wordt van vele kanten belicht door huisarts Boer uit de BinnenVergt, een medewerker van de GGD-Gelderland –Zuid, een fysiotherapeut uit Zaltbommel, een diëtiste, en een woningadviseur. Ook is een sportcoach van Welzijn Bommelerwaard aanwezig, waarbij u zich kunt opgeven als u in groepjes wilt bewegen in de Beweegtuin. Zo mogelijk is ook de wijkcöordinator van de gemeente en de wijkagent aanwezig. Er is bij ieder onderdeel gelegenheid om vragen te stellen of voorstellen te doen. Ook kunt u goede informatie meenemen.

Wij hopen dat velen die avond van de partij zullen zijn. De entree is gratis en het eerste kopje koffie ook. U komt toch ook? Aanvang 20.00 uur in De Grote Aak.

 

Bron: http://www.wijkplatformdevergt.nl/cms/index.php/nieuws/27-ouder-worden-en-gezond-blijven-info-avond-8-maart-in-de-grote-aak