Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Pannenkoeken eten bij Wijkhuis De Spellewaard!

Publicatiedatum: 09-05-2019

Huiskamer De Schans in de Zaltbommelse wijk De Spellewaard heet nu Wijkhuis De Spellewaard. Nog steeds de plek voor de vaste bezoekers voor koffie, bingo, kaarten, handwerken en één keer per maand samen aan tafel. Maar óók voor alle andere wijkbewoners, oud en jong. Het nieuwe team onder leiding van Corina van Veen heeft volop plannen. Zoals elke 2e zaterdag van de maand lunchen in Wijkhuis De Spellewaard. De aftrap is 11 mei. Met pannenkoeken!

 

De Spellewaard is de grootste wijk van Zaltbommel, met een grote variëteit aan bewoners. Veel jonge gezinnen, een grote groep ouderen en de laatste jaren ook steeds meer nieuwkomers in Nederland. Maar een centrale ontmoetingsplek ontbreekt nog. Die rol wil Wijkhuis De Spellewaard graag gaan vervullen. Met uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.

Meer activiteiten, voor een bredere doelgroep

Als Huiskamer was Wijkhuis De Spellewaard al jarenlang een veel bezochte plek voor de ouderen die wonen in complex De Poort en omgeving. Dankzij Alie en Jan, die koffie serveerden, heerlijke maaltijden verzorgden en verschillende activiteiten organiseerden. Het nieuwe team gaat daar gewoon mee door én breidt het programma uit. Zo zijn er plannen voor speciale activiteiten voor kinderen in de vakanties en wil het Wijkhuis ook graag iets betekenen voor nieuwkomers, zodat die zich sneller thuis voelen en mee kunnen doen in de wijk en de maatschappij.

Elke 2e zaterdag van de maand: lunchen in het Wijkhuis

Gezellig samen eten schept een band. Dat blijkt wel op de maandelijkse Open Eettafel in het Wijkhuis. Voor € 7,00 serveert het team een lekker driegangenmenu, inclusief welkomstdrankje en koffie toe. Vanaf 11 mei komt daar Samen lunchen bij, op elke 2e zaterdag van de maand. Voor iedereen in de wijk, óók voor kinderen. Zeker de allereerste editie, want dan staan er pannenkoeken op het menu! Zoveel als je maar wilt voor € 1,50 p.p. Met spek, appel, suiker, stroop en vooral heel veel gezelligheid. De deuren zijn open van 11.30 tot 13.30 uur. Het team van Wijkhuis De Spellewaard heet iedereen van harte welkom!

Wijkhuis De Spellewaard, De Poort 1, Zaltbommel

Volg het Wijkhuis op Facebook.

Meedenken en/of meehelpen met Wijkhuis De Spellewaard?
Stuur een e-mail naar Corina van Veen, a.veen538@upcmail.nl.