Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Samen verder onder de nieuwe naam: Bazalt Wonen

Publicatiedatum: 22-04-2020

Waarschijnlijk heeft u het al gehoord: Bazalt Wonen en Woonservice Meander hebben besloten om te fuseren. Per 1 januari 2021 gaan we samen verder onder de nieuwe naam: Bazalt Wonen. In ons nieuwe bewonersmagazine dat deze week op de deurmat valt, leest u er alles over.

Door samen te gaan ontstaat er één krachtige woningcorporatie met straks een ruim woningaanbod van bijna 7.000 woningen in de gemeenten Zaltbommel en Altena.

Willem Bijl, directeur-bestuurder van Woonservice Meander: “We vinden het belangrijk dat ook de nieuwe woningcorporatie voor u als huurder dichtbij, betrouwbaar en aanspreekbaar is. De nieuwe naam is een voorbeeld van wie we willen zijn: een krachtige, solide en prominente woningcorporatie in een rivierrijk gebied als dit. Een corporatie waar u als huurder op kunt bouwen.”

Zijn Bazalt Wonen-collega en beoogd directeur-bestuurder van de nieuwe organisatie Peter van den Heuvel vult aan: “Ons voornaamste doel is: zorgdragen voor een fijn huis, thuis en een fijne leefomgeving. Daarvoor blijven we actief bouwen aan nieuwe, duurzame en betaalbare woningen in de regio. Ook voor mensen met een zorg- of ondersteuningsvraag. Een andere belangrijke taak waar we ons op blijven richten is dat we onze bestaande woningen in de toekomst betaalbaar houden, ze goed blijven onderhouden en energiezuiniger maken.”

Wist u dat basalt een gesteente is dat veel wordt toegepast als dijkbekleding? Dit gesteente zorgt voor een stevig fundament, zodat we hier op het ‘droge’ wonen. Met een kleine letterspeling “Z” benadrukken we nogmaals de regio waarin we actief zijn: Zaltbommel en Altena.

Momenteel zijn de ontwikkelingen van het nieuwe logo in volle gang. We verwachten dat we dit rond de zomer met u kunnen delen.

Wat betekent deze samenvoeging voor u?
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de aanstaande fusie. Het antwoord op veel vragen vindt u op bazaltwonen.nl/samensterker. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 520 4000 of mail ons: infobazaltwonennl.