Nieuwsbericht

Sleuteloverdracht 8 WATT-woningen Ruiterhof Genderen

Publicatiedatum: 16-04-2020

Waar het kan gaat ons werk gewoon door. Zo kregen de nieuwe bewoners van de huurwoningen in de wijk Ruiterhof in Genderen vandaag de sleutel van hun nieuwe huis. Door alle gezondheidsmaatregelen ging dat anders dan anders, maar niet minder feestelijk!

Elke bewoner ontving een tasje met alle benodigdheden, natuurlijk netjes volgens de richtlijnen van het RIVM. Hierin zat de huurovereenkomst, een handleiding voor de technische installaties in de woning en het allerbelangrijkste: de sleutels van hun nieuwe huis. Ook mochten onze welkomstcadeautjes natuurlijk niet ontbreken. Elke nieuwe huurder ontvangt een houten broodplank in de vorm van een huis en een sleutelhanger.

WATT-woningen: energiezuinig én betaalbaar
Deze woningen in de Ruiterhof zijn zogenaamde ‘WATT-woningen’, ook wel bekend als Nul-op-de-Meterwoning (NOM). Het maakt de woningen betaalbaar, energiezuinig, comfortabel én toekomstbestendig. Lees hier meer over onze WATT-woning. Ook op zoek naar een energiezuinige huurwoning? Via bazaltwonen.nl/nieuwbouwprojecten blijft u op de hoogte.