Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Stapelen maar! Appartementen Bronkhorst Andel vorderen snel

Publicatiedatum: 27-10-2020

Er wordt druk gebouwd in Andel! Samen met ons dochterbedrijf Bouwlinie realiseren we daar in de uitbreidingswijk Bronkhorst in korte tijd een drielaags appartementencomplex. Hiervoor werken we samen met Barli en LA | Architecten Ingenieurs uit Veghel, die samen een duurzaam, toekomstbestendig prefab woonconcept voor woningcorporaties hebben ontwikkeld.

Er komen 15 energiezuinige huurappartementen met balkon, bedoeld voor de sociale verhuur. Het gebouw wordt geheel modulair opgebouwd. Dat houdt in dat alle onderdelen van het appartementencomplex vooraf in de fabriek zijn gemaakt. Op de bouwplaats worden de onderdelen in één dag ‘gestapeld’ tot een kwalitatief hoogwaardig gebouw. Een innovatief staaltje techniek, met als groot voordeel een korte bouwtijd.

Het is een af en aan rijden van vrachtwagens. Prefab elementen met deuren en kozijnen erin en complete keukens en badkamers worden achter elkaar aangevoerd. Met alle installaties en zelfs afgemonteerde stopcontacten worden de elementen met een grote kraan op hun plaats gezet door het vakteam van aannemer Barli uit Uden. Het lijkt een ware puzzel, tot er ‘ineens’ een appartementencomplex zichtbaar wordt. Een innovatieve en bijzonder indrukwekkende manier van bouwen.

Benieuwd hoe snel dat gaat? Bekijk de video!