Nieuwsbericht

Succesvolle bewonersavond nieuwbouw zorgcomplex Zaltbommel

Publicatiedatum: 21-02-2018

Op 20 februari jl. presenteerden Arwin van Loon en Martin Trower, medewerkers van Bazalt Wonen, aan ongeveer 50 toekomstige bewoners én hun ouders de plannen voor het nieuwe zorgcomplex-in-wording aan de Waluwe Ring in Zaltbommel. 

Terugblik

Het was een mooie avond! De ouders en toekomstige bewoners zijn enthousiast over het schetsontwerp en de indeling van de appartementen. Bijzonder om de toekomstige bewoners te leren kennen. Zo krijgen onze medewerkers goed in beeld voor wie we het doen. En waarom het zo belangrijk is om voor deze doelgroep een stapje extra te zetten.

Werken en wonen dichtbij

Sommige bewoners werken ook in bakkerij de Harmonika van 's Heeren Loo in Zaltbommel. Helemaal bijzonder, want daar halen wij bij Bazalt Wonen altijd overheerlijke appeltaart om bij verjaardagen op kantoor te trakteren! Ook nieuwsgierig naar het belangrijke werk van deze bakkerij? Kijk dan hier: bit.ly/2ofXdG3

Oog voor zorg en wonen

In samenwerking met ’s Heeren Loo ontwikkelt Bazalt Wonen 17 zorgeenheden en twee algemene ruimten voor jongeren met een verstandelijke beperking. Start van de bouw staat gepland voor begin 2019 en de bouw duurt ongeveer 1 jaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 520 8000.