Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Succesvolle informatieavond voor Den Doorn in Almkerk

Publicatiedatum: 31-03-2017

Dinsdag 28 maart 2017 vond de informatieavond van de laatste fase van Den Doorn in Almkerk plaats. Bouwlinie presenteerde hier de voorlopige plannen voor Den Doorn fase 4. Met ruim 120 bezoekers was de avond een groot succes.

Rond de klok van 6 liep de voetbalkantine snel vol met geïnteresseerde en enthousiaste bezoekers. Bij binnenkomst gaf Bouwlinie een algemene toelichting op de vierde fase van de ontwikkeling van Den Doorn. Hierna was het mogelijk om specifiek te kijken naar verschillende typen woningen. Een aantal woningen uit fase 3 was opengesteld voor publiek, zodat bezoekers een realistische impressie van de woningen konden vormen. Van alle woningen waren artist impressies en tekeningen aanwezig. Bouwlinie en de Makelaars van Altena gaven toelichting en beantwoordden de vragen. En daar hadden ze het maar wat druk mee!

Er ontstonden interessante en leuke gesprekken over de nieuwbouwplannen en de woningen. De reacties waren erg positief en waardevol. De feedback wordt als input gebruikt voor de verdere uitwerking van het plan. Het resultaat: vóór de zomer gaan de 26 woningen in de laatste fase van Den Doorn in verkoop.

Namens Bouwlinie willen wij iedereen bedanken voor de gezellige avond en waardevolle feedback!

Wanneer u vragen heeft of geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de Makelaars van Altena (0183 307 040) of Bouwlinie (088 520 4000).

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Den Doorn?