Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Te huur: 16 energieneutrale woningen in Zaltbommel

Publicatiedatum: 19-10-2021

 

Bazalt Wonen levert naar verwachting in februari 2022 in de wijk De Waluwe, aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, 16 huurwoningen op. Vanaf maandag 25 oktober start op de website Woongaard.com de verhuur van deze 16 energie neutrale eengezinshuurwoningen. In januari 2022 worden de volgende 13 huurwoningen aangeboden via Woongaard. Deze woningen worden naar verwachting in mei 2022 opgeleverd.

De energierekening!
De nieuwbouw huurwoningen in Zaltbommel zijn Nul-op-de-meterwoningen, of WATT-woningen zoals Bazalt Wonen ze noemt. De energie neutrale huurwoning van Bazalt Wonen is gasloos en klaar voor de toekomst. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u in deze woning mogelijk helemaal geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is in de WaluweRing dus ook nog eens heel betaalbaar.  Meer weten over wonen in een WATT woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning

Hoe zien de woningen eruit?
Er worden verschillende typen woningen opgeleverd. In deze eerste fase gaat het om 15 woningen. 5 hiervan worden met voorrang verhuurd aan huishoudens met drie of meer personen. De woningen hebben een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer met tweede toilet. De open zolder is naar eigen wens in te richten. Daarnaast wordt er nog een grotere woning aangeboden. Deze woning heeft ook een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Op de zolder is er nog een slaapkamer en een extra kamer.

Aankondiging verhuur
Om te kunnen reageren op een huurwoning in het nieuwbouwproject WaluweRing II moet u ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf maandag 25 oktober te huur aangeboden via deze website. De advertentie sluit op dinsdag 2 november 08.00 uur.  

Heeft u interesse?
Stuur dan een mail naar info@bazaltwonen.nl, onder vermelding van Interesse huurwoningen WaluweRing II. Wij sturen u dan per mail de verhuurbrochure toe. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden? Dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd. Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact op met Bazalt Wonen, telefoonnummer 088 – 520 4000.