Nieuwsbericht

Vacature voor Business controller

Publicatiedatum: 21-04-2022

Nieuwe collega gezocht! Als Business Controller bij Bazalt Wonen ben je verantwoordelijk voor het mede-optimaliseren van de bedrijfsprocessen die cruciaal zijn voor klanten, collega’s en toezichthouders. Governance, risicomanagement en compliance zijn punten waarop Bazalt Wonen goed moet scoren als organisatie en het is mede aan jou om dit te realiseren.

Je toetst diverse bedrijfsprocessen door middel van audits; je  controleert of je collega's volgens de vastgestelde processen werken. Je voert de audits niet alleen uit, maar legt de resultaten ervan ook duidelijk vast, zodat de externe accountant hier met zekerheid op kan bouwen.

Ook overleg je regelmatig met proceseigenaren (vaak Teamleiders) over hoe de organisatie en de processen geoptimaliseerd kunnen worden. Je bouwt de kwaliteit van beheersing uit, maar dit doe je tweedelijns en steekproefsgewijs, aangezien de Teamleiders  in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor de beheersing. Deze steekproefsgewijze aanpak bestaat uit interviewen, informatie signaleren en opvragen en aantoonbaar maken hoe processen in zijn werk gaan en geoptimaliseerd kunnen worden. Dit doe je op basis van het controleplan, dat je jaarlijks opstelt en regelmatig bijwerkt. Hierin staat ook hoe vaak je jaarlijks de interne controles en audits uitvoert.

Je werkt in het team Bedrijfsvoering met vier Medewerkers Dagelijkse Administratie, vier Planning & Control-medewerkers en een Salarisadministrateur. Verder overleg je regelmatig met de fiscus en de externe controller en heb je veel contact met de Teamleider.

Als je het leuk vindt om bedrijfsprocessen organisatiebreed te optimaliseren en je het uitdagend vindt om je collega's mee te krijgen als het gaat om beheersingsmaatregelen, dan is dit een baan voor jou.

Lees meer over het team, onze organisatie én je toekomstige werkweek: banen.bazaltwonen.nl. Je kunt reageren t/m 3 mei 2022.