Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanaf 1 maart te huur aangeboden in Zaltbommel: 12 energie neutrale nieuwbouwwoningen

Publicatiedatum: 16-02-2021

Bazalt Wonen biedt 12 energie neutrale huurwoningen aan in Zaltbommel. Vanaf maandag 1 maart start de verhuur via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woongaard. Heeft u interesse in een huurwoning? Lees verder, om te weten hoe u in aanmerking komt voor deze woningen.

 

De jonge wijk de BinnenVergt in Zaltbommel is na ruim 10 jaar bijna klaar. De laatste fase met onder andere 12 nieuwbouw huurwoningen is nu in aanbouw. De nieuwe woningen aan de Aakstraat passen helemaal in het plaatje van de historische vesting. Een klassieke pakhuisachtige bouwstijl, maar met alle technische en duurzame toepassingen van de 21e eeuw.

Dag energierekening!
De 12 woningen zijn Nul-op-de-Meterwoningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen. De energie neutrale huurwoning van Bazalt Wonen is gasloos en klaar voor de toekomst. Als u een beetje slim omgaat met energie, heeft u in deze woning mogelijk helemaal geen energierekening meer. Comfortabel en energieneutraal wonen is in de BinnenVergt dus ook nog eens heel betaalbaar.

Meer weten over wonen in een WATT woning? Kijk op www.bazaltwonen.nl/wattwoning.

Hoe zien de woningen eruit?
De 12 eengezinswoningen worden gebouwd in twee blokken van zes woningen. Ze zijn tweelaags en hebben een tuingerichte woonkamer met een open keuken. De installatieruimte met onder andere de warmtepomp en boiler bevinden zich in de trapkast. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer met tweede toilet en een technische ruimte.

Aankondiging verhuur
Om te kunnen reageren op een huurwoning in de BinnenVergt, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf maandag 1 maart te huur aangeboden via de website www.woongaard.com. De advertentie sluit op dinsdag 9 maart om 08.00 uur.

De verwachte oplevering van de woningen is in de zomer van 2021.

Heeft u interesse?
Stuur dan een mail naar infobazaltwonennl, onder vermelding van 'Interesse huurwoningen de BinnenVergt'. Wij sturen u de digitale brochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd.

Heeft u aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact met ons op via 088 – 520 4000.