Nieuwsbericht

Vanaf 24 september: 6 nieuwbouw woningen te huur in Wijk en Aalburg

Publicatiedatum: 21-09-2018

Op zoek naar een mooie eengezins- of seniorenwoning in Wijk en Aalburg? Aan de Oude Kerkstraat, waar voorheen ALAD was gevestigd, bieden wij vanaf maandag 24 september 6 splinternieuwe woningen in de sociale huur aan.

Type woningen
In dit project worden in totaal
6 woningen gebouwd. Twee seniorenwoningen en vier eengezinswoningen.

De twee seniorenwoningen komen op Oude Kerkstraat 9a en 9b. De eengezinswoningen komen op Oude Kerkstraat 9c t/m 9f. De seniorenwoningen hebben alles op de begane grond. De woonkamer en keuken hebben samen een vloeroppervlakte van circa 31 m2.

De eengezinswoningen hebben een open keuken en een woonkamer met een vloeroppervlakte van circa 32 m2. 

Bekijk de verhuurbrochure en de plattegronden.

Wie komen er in aanmerking?
Voor de seniorenwoning moet u 55 jaar of ouder zijn en een inkomen hebben  tussen de € 36.798 en € 41.056. Deze woningen komen niet in aanmerking voor huurtoeslag. Voor de eengezinswoningen heeft u voorrang bij een belastbaar inkomen van een:
-
eenpersoonshuishouden maximaal € 22.400,- zijn;
- twee- of meerpersoons-huishouden maximaal € 30.400,-.

Om op wachttijd in aanmerking te komen voor een van deze woningen is het belastbaar inkomen minimaal € 22.400,- en maximaal € 36.798,-.

Interesse?
Reageer dan vanaf maandag 24 september op één van de 6 woningen aan de Oude Kerksstraat 9 a t/m f in Wijk en Aalburg via www.woongaard.com/woningaanbod. De woningen worden tot dinsdag 2 oktober, 8.00 uur aangeboden op deze site. Tot die tijd kunt u reageren. De inschrijvingen worden getoetst op de gevraagde criteria, zoals aangegeven in de advertentie.