Nieuwsbericht

Vanaf 3 september: 5 nieuwbouw studio’s te huur in Sleeuwijk

Publicatiedatum: 31-08-2018

Je gaat voor het eerst het huis uit. Op weg naar zelfstandig wonen. Je zou graag op kamers willen wonen, maar dan wel met een beetje meer comfort en luxe voor jezelf. Dat kan vanaf nu in Sleeuwijk. In de nieuwe woonwijk Nieuwe Banne bieden wij vanaf maandag 3 september 5 splinternieuwe startersstudio’s in de sociale huur aan. Iets voor jou?

 

Indeling studio’s
Het is alsof je net op kamers zit, maar dan met net iets meer comfort en luxe voor jezelf. De studio’s zijn ca. 22 m² groot en zijn geschikt voor éénpersoonshuishoudens. De studio is voorzien van een woon- en slaapkamer met open keuken en een aparte badkamer met toilet. Bekijk de verhuurbrochure en de plattegronden.

Wie zijn je buren?
Naast de studio’s zijn onlangs 10 eengezinswoningen opgeleverd. De nieuwe huurders hebben deze maand de sleutels van hun nieuwe woning ontvangen. Aan de kop van deze eengezinswoningen bevinden zich de studio’s. Vanaf 3 september bieden wij de 5 studio’s, aan de Waterlinie 63 a t/m e, te huur aan via www.woongaard.com/woningaanbod

Binnenkort worden er naast bovenstaande studio’s nog eens 5 studio’s, aan de Waterlinie 61 a t/m e, opgeleverd. Deze worden direct verhuurd (via bemiddeling) aan woningzoekenden die een begeleidingsvraag hebben en met spoed woonruimte zoeken. Deze bewoners hebben voor een tijdelijke periode van maximaal 1,5 jaar begeleiding naar zelfstandig wonen. De begeleiding hiervan wordt verzorgd door de zorg- en welzijnspartijen die werkzaam zijn in de gemeente Altena. Zo zorgen we samen voor een leefbare woonomgeving voor iedereen.

Wie komen er in aanmerking?
De studio is geschikt voor een éénpersoonshuishouden en wordt met voorrang verhuurd aan jongeren tot en met 22 jaar. We gaan een tijdelijke huurovereenkomst met je aan voor een maximale duur van 5 jaar.

Interesse?
Reageer dan vanaf maandag 3 september op één van de 5 studio’s aan de Waterlinie 63 a t/m e in Sleeuwijk via www.woongaard.com/woningaanbod. De studio’s worden tot dinsdag 11 september, 8.00u aangeboden. De inschrijvingen worden getoetst op de gevraagde criteria, zoals aangegeven in de advertentie.