Nieuwsbericht

Vanaf 4 april te huur: De Burcht, Werkendam

Publicatiedatum: 29-03-2022

In de nieuwbouwwijk de Burcht in Werkendam werkt Bazalt Wonen aan 14 nieuwe eengezinshuurwoningen. De verhuur start op maandag 4 april 2022. Heeft u interesse? Lees verder, om te weten hoe u in aanmerking komt voor deze woningen.

Hoe zien de woningen eruit?
De huurwoningen staan aan de van Heldenstraat en de Burcht in Werkendam. De nieuwe woningen zijn prachtig gelegen; achter de Hoogstraat en op korte afstand van de dijk. We bouwen drie typen woningen: De Rietaak, Stevenaak en Rijnaak. De Rietaak en de Rijnaak zijn beide gelijkvloerse woningen. Vier van deze acht woningen worden met voorrang verhuurd aan 55+ers, die verhuizen uit een eengezinswoning van Bazalt Wonen. De woningen hebben de woonkamer aan de voorzijde van de woning, de keuken ligt aan de achterzijde. Aan de achterzijde zit ook de slaapkamer met toegang tot een badkamer. Er is een apart toilet aanwezig. Ook hebben deze woningen een eerste etage.

De eengezinswoningen van de Stevenaak hebben een tuingerichte woonkamer en een open keuken aan de voorkant van de woning. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met dakkapel en een badkamer (zonder toilet).

Start verhuur op maandag 4 april
Om te kunnen reageren op een woning aan de Burcht, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. De woningen worden vanaf maandag 4 april 2022 te huur aangeboden via deze website. De advertentie sluit op dinsdag 12 april om 08.00 uur. 

De verwachte oplevering van de woningen is juni/juli 2022.

Heeft u interesse?
Stuurt dan een mail naar infobazaltwonennl, onder vermelding van Interesse huurwoningen de Burcht. Wij sturen u dan de verhuurbrochure toe.

Heeft u nog aanvullende vragen over deze woningen? Neem contact op met Bazalt Wonen, telefoonnummer 088 – 520 4000.