Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanaf september te huur: 15 nieuwbouwappartementen in Andel

Publicatiedatum: 10-08-2020

Een bijzonder nieuwbouwproject in de wijk Bronckhorst in Andel, in de gemeente Altena: Woonlinie bouwt er een drielaags appartementencomplex, met in totaal 15 energiezuinige huurappartementen. Het gebouw wordt geheel modulair opgebouwd, waardoor de appartementen extra snel klaar zijn. We verwachten de woningen begin 2021 op te leveren, reageren kan vanaf 15 september via Woongaard.

Extra korte bouwtijd
Het gebouw wordt geheel modulair opgebouwd. Dat houdt in dat alle onderdelen van het appartementencomplex vooraf in een fabriek worden gemaakt en voorbereid. Daarna worden al deze onderdelen op de bouwplaats in elkaar gemonteerd. Een innovatief staaltje techniek, met als groot voordeel een korte bouwtijd.

Over de appartementen
De 15 huurappartementen hebben een woonkamer met open keuken en balkon, één of twee slaapkamers en een aparte berging. De appartementen worden naar verwachting begin 2021 opgeleverd.

Heeft u interesse?
Om te kunnen reageren op één van deze huurappartementen in Andel, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf dinsdag 15 september te huur aangeboden via de website www.woongaard.com. Houd deze website of de website van Woonlinie in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.

Mail ons en ontvang de brochure!
U kunt ook een mail sturen naar infowoonlinienl, onder vermelding van Interesse huurappartementen Bronckhorst. Wij sturen u dan de verhuurbrochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden? Dan krijgt u de brochure automatisch per e-mail toegestuurd.