Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Wij wensen de nieuwe bewoners aan de Petteflet veel woonplezier

Publicatiedatum: 02-02-2021

Op de Jip en Jannekelaan in Zaltbommel wonen sinds november 2020 zeventien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Al jaren hadden zij de wens om zelfstandig te gaan wonen. Met gelijkgestemden, dichtbij huis en hun werk in Dagcentrum de Harmonika, met familie en vrienden in de buurt en mét de zorg die de jongeren nodig hadden. Bazalt Wonen realiseerde het gebouw voor ’s Heeren Loo. En we zijn ontzettend blij dat het is gelukt! Met trots presenteren wij u… de Petteflet!

2020 was een spannend jaar voor de jongeren die in de Petteflet zijn gaan wonen
Alle voorbereidingen voor hun nieuwe huis gingen van start en de bouw vorderde gestaag. Veel te langzaam volgens de meeste cliënten, zij konden niet wachten om hun nieuwe huis te zien. De bouw begon feestelijk met het slaan van de eerste paal, maar door corona konden andere mijlpalen - zoals de viering van het hoogste punt, het bezichtigen van de appartementen én het openingsfeest – niet doorgaan. Heel jammer!

We wensen de cliënten heel veel woonplezier toe!
Inmiddels wonen de cliënten ruim twee maanden met elkaar en zijn ze al goed gesetteld. De naam Petteflet hebben de bewoners zelf bedacht. Een hele vrolijke, positieve naam: precies wat we kunnen gebruiken dit nieuwe jaar vinden wij.